13 January, 2016

Promo Qatar Airways To New York

Assalamualaikum


Alhamdulillah masih berkesempatan untuk update blog yang tak semenggah nih.Terpanggil untuk berkongsi tentang harga promosi yang ditawarkan oleh pihak Qatar Airways.Sebenarnya kalau diikutkan ada duit memang aku dah tempah tiket promo ni, namun apakan daya trip-trip lain masih bersusun.

Kalau ikutkan hati menjerit-jerit nak terbang ke New York sebab memang menjadi angan-angan aku untuk menjelajah bandar metropolitan tersebut. Apakan daya cuci mata jelah dulu.



Credit to : HERE


Credit to : HERE











2 comments:

Fyda Noh said...

Kalau nak dapat tiket murah kena rajin survey. Mungkin rezeki ke New York ada di masa depan.. :)

Jari Manis said...

Wowww trip bersusun2 katanya..nak ke mana tu!!!