22 April, 2014

Larian Amal : Hear For You Charity Run

Assalamualaikum.....

Sedagha dan sedaghi weekend selalu lepak rumah kan?? Kaki selalu menjalar ke shopping mall?? Apa kata minggu akan datang kita buat kelainan sikit, kasi lemak degil pecah meletoppss, kasi body fit sikit baru lah nampak anggun like Angelinah Jolly uollss gegurl, yang abang kacak kat luar sana boleh amik feel jadi Ben Ashaari hehehe ( ada jugak kena tibai nih). Sori abang Ben pinjam nama sat nohh.







 So sape yang teringin melibatkan diri dalam larian amal anjuran UKM, boleh tanya maklumat lanjut seperti di talian kat gambar atas tuh eh.Objektif  utama larian amal ini adalah bertujuan untuk mempromosikan Hari Karnival Pendengaran 2014, disamping meningkatkan kesedaran orang ramai di luar sana.

Registration Fee RM30

Sila berlari dengan gigih taw uollss coz Siemens will sponsor hearing aids according to the number of loops made around Tasik Titiwangsa by all runners. Satu pusingan RM50 okehh tapi all runners ada limit sampai 4 loops sahaja. Abis jer larian amal tersebut, if uolls still get extra energy why not proceed to carnival yang diorang anjurkan,macam-macam info berkaitan korang akan dapat.



Insyaallah kalau iolls berkelapangan iolls pon nak join jugak tu pon lau tak sibuk ngan perihal rumahtangga ecehhh poyo sangat, padahal weekends nak jogging atas katil kahkah. Bye





3 comments:

:: idzwa :: said...

good :)

Jari Manis said...

alaahh..Ayu..akak berada jauh dari lokasi tu huhuh

Azhafizah Md Nor said...

menarik jugak event ni.