05 February, 2014

Istanbul : Teaser

Assalamualaikum...


Alhamdulillah dah genap 7 hari bercuti di turki insyaallah 8hb nati dah pulang ke pangkal jalan.So tak nak citer panjang iollss kasi teaser jer nati tak eksaited plak nak story mory kannnn..
Till then bye.








9 comments:

Jea Mohamad said...

Teaser je or ada full story ti?

Bestnya Istanbul!

Jari Manis said...

buat I bertambah jelezzz tau...cepat bali update citer ehehehe

Cantik lah winter coat warna putih tu..org nya pun sweet

HaFizaH aYu said...

Insyaallah akan update full story..skunk kpala still tingtong huhu

HaFizaH aYu said...

Jm nati kt pi istanbul sma2 plak tau..nk repeat mn yg xsmpt nk cover..hehe tq jm

Dkna Abza said...

wah!! bestnya dapat pergi ke negara orang

HaFizaH aYu said...

Alhamdulillah dkna apepon mesia ttp dihati taw ♥

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

syieda said...

Wow istanbul. Seronoknya!

Zaza said...

o.O kamu letak blog saya sbagai 'my blog list'? i amazed and thank you. anyway datang la UK bila2, i bawak you jalan. teringin jugak nak pergi turkey hmm hmm tpi x dek rezeki lgi. wuwuwuw