23 February, 2014

Air Asia Big Shots Day

Assalamualaikum..

Sanggup taw iolls bersengkang mata gara-gara promo Air Asia ni. Ke korea kah kita?? hahaha mana tau leh jumpa buah hati iolls si Lee Min Ho tu kihkih, tapi hampeh website dia server down la plak dah sejam ni hah tak dapat bukak jugak website dia tuhhh...please la upgrade sikit.








Bukan Air Asia jer taw, MAS pon taknak kalah..perang besar nampak gaya, ni nak balas dendam pasal nasi lemak telanjang ke apa nih kihkih. Insyaallah lau ada rezeki rembat seat yang murah boleh dah la planning for next year trip..yuhoooo 





Jenuhlah nak tunggu camni. Tarik selimut tido.









10 comments:

Jari Manis said...

Ramai yg tengah menuggu...akak tunggu esok je sbb tak ada BIG card..good luck nanti :-)

HaFizaH aYu said...

Huhu kak jm dr smlm ag try tapi server down mmjng..satu tiket pon blom dpt booking pasrahlah camnih

Jari Manis said...

Ayu...cuba try sekarang..akak try laju je ni..tapi sayang..akak cuma ada 12 Big Point je eheheh..tak boleh redeem

Noorkhuzieen said...

i singgah sini then follow jemput ke http://noorkhuzieenperli.blogspot.com/

ewanthology said...

ramai sgt yang masuk website tu masa tu kot... sampai 'hang' server dibuat nya :-)

Petak Bunga said...

nanti wat balik ole2.

HaFizaH aYu said...

Tenkiu khuzieen oredy follow u ;-)

HaFizaH aYu said...

Alhamdulillah tenkiu kak jm dh dpt rembat hehe

HaFizaH aYu said...

Time promo mlm tu jgn bukak trs..bgn pagi baru bukak hehe baru tak hang

HaFizaH aYu said...

Insyaallah dear..nati slalu2 lah singgah sini nati akak wat giveaway gituh..