20 December, 2013

Budget Travel : Bangkok

Assalamualaikum
 
Tengah planning budget travel ke Bangkok, ade sapa sudi jadi travel partner kita tak hahaha. Aku tengok harga macam mengancam giler dah or ade harga lagi murah erkk?? Help me help me
 
 
 
 
 
 
 
Sebab ape aku pilih Bangkok?? sebab tak penah pi la hahaha
 
 
 
 
 
 

23 comments:

Jari Manis said...

Alaa..smlm seharian JM cari tiket harga mc ni tapi tak dpt ..rupanya bln Mac...frust tak dpt join Ayu..kalau tak JM sudi je follow coz tak pernah ke sana lagi

TAPI kalau bln MAC JM dah ada trip lain..JM try gak cari bln 5 dan 6 x dpt rega return spt tu...terus tutup website tu :-)

HaFizaH aYu said...

Tu la akak ayu lau blh nk pi bln 4 or 5 tp hrga mcanak naik tu,akak bln 3 pi jepun kan besstttnya..

Cinta hazanis said...

mcm best je kan. tp hri tu leh dpt murah lg rm89 kalau xsilap.:(

HaFizaH aYu said...

Yup mek cah klu time promo mmg leh dpt murah ag kn rebut awal2..tp mcm takut plak nk pi thai lps protes baru2 ni

stanzabliss said...

jom join contest berhijab nak kat page Diane la Moda https://www.facebook.com/pages/Diane-la-Moda/165552200300800

Atiqah Wadiah said...

nk ikutttt..haha

HaFizaH aYu said...

Tiqa nak ikut ke?ayu pon berbelah bagi nak pi x tp mmg tiket ngah murah

Amanina Mads said...

wah murah giler.. haha
nk pegi dgn nina kena kumpul duit byk2 la.

MamaHarriz said...

tak penah pegi lagi jugakk huhuuu.syok aa jalan2 heeee..

btw dlu awk kan yg bg kad raya plus duit raya tu..mekasih tauu.sori2 asyik tak terbalas je.. :)

Hafiz Azmi said...

dalam banyak2 tempat nak pergi nape pegi tempat yang di istiharkan darurat utk 3 bulan ni daa... adoi... xper.. janji jgn masuk dekat kawasan pentadbiran sana yg lain ok. Mereka x kacau terrorist.. eh... tourist :p

penaberkala said...

nak ikuttt jugak...
tp skang kat sana tengah bergolak..
jom la pi tempat lain, eh!

Azhafizah Md Nor said...

murah ni..harus grab lah kan.selamat travel ye

fasha said...

waaaa pegi bangkok...bestnyaa...em nak pegi jugakk...tapi blom brksempatan..huu

HaFizaH aYu said...

Nina kmpul duit byk2 taw nati leh travel sma2 ;-)

HaFizaH aYu said...

Time pi syok kak anum..blk lps trip tu yg sakit tuh hehe,aah kak anum its ok xde apalah kecik jer tu

HaFizaH aYu said...

Hafiz dont worry plan trip ni postpned dulu kot biar reda dulu pastu serbu

HaFizaH aYu said...

Penaberkala jomlah travel..kmpul geng2 blogger msti syiokkk ;-)

HaFizaH aYu said...

Tq kak fizah tapi nmpk gaya kena tangguh dulu sobsobs sedih sbnrnya

HaFizaH aYu said...

Fasha meh jenjalan together2 insyaallah suatu hari fasha pun akan jejak kaki kat sini yer

Fatin said...

Orang Bangkok friendly sangaaat.. don't worry too much kalau g ngan kwn2 perempuan..
Cume kne postponed trip dlu..not now though :)

ieza ashaari said...

oit.. macam murah tu.. blh ajak encik suami pergi..klu ada rezeki lebih... :)

HaFizaH aYu said...

Cant wait hehe..alhamdllah ayu dh posponed trip tu

HaFizaH aYu said...

Alhamdllah ayu de dpt yg ag murah sis ieza..terjah AA sis hehe smntara promo