31 May, 2013

Hannah Spa Voucher

Assalamualaikum...

 Few days ago,aku ada baca entri pasal Hannah Spa kat blog Fatin Suhana, lau nak tau lebih lanjut boleh terjah blog dia. Si Fatin ni siap nak bagi voucher free lagi taw untuk first 3 commentor, aku bende free macam ni sapa tak nak oooiii tu namanya tolak rezeki.eksaited okehhh drop email kat blog dia bagai. Tapi malangnya aku bukan yang commentor bertuah sedihhh giler kot!!! mihmih nanges tak berlagu iolls aritu hahaha.


 Tapi alhamdulillah rezeki Tuhan nak bagi, 2 hari kemudian masa aku dok lagha cek email bagai, mata iolls tetibe terpana tergamam sumer adelah bila dapat email dari Hannah Spa . Oyeaahhhh!! dapat voucher free hehehe alhamdulillah. Ni yang tak sabar nak bawak satu rumah iolls pergi spa. tapi aku sorang la yang free kahkah yang lain bayar sendiri punyer yer.




Insyaallah akan cari waktu sesuai ke sana, yang pasti wajib pergi kalau tak memang rugi orang bagi voucher free. Sape nak taw lebih lanjut pasal hannah spa ni silalah terjah-menerjah blog dia yer.





11 comments:

Syamimi Hazirah said...

Untungnya dapat pegi spa freeeeeee. Dah lama teringin nak pegi spaaaaaa *nanges*

HaFizaH aYu said...

Mimi tulah rzeki..insyaallah de rzeki mimi nati slalu la usha blog hannah spa yer

Azhafizah Md Nor said...

bestnye! selamat men'spa' kan diri..mesti rasa fresh je nanti kan :)

Hazwani Harun said...

Waa, bestnye dpt gi spa. saya sendiri pon belom penah gi spa.hoho

HaFizaH aYu said...

Azhafizah: fresh shari dua je nati hehe pastu xfresh dah hehehe
Hazwani: kn try taw best smpai ttido2

::EIDA:: said...

oo dapat dari blog Fatin ye.. hehehe.. best tau.. selamat berspa! hehhehehee

HaFizaH aYu said...

Sis eida:xsngka plak dpt sbb iolls cmmntor k-4 huhu tp rzeki alhamdulillah..mcm syiokkk jer tgk sis pi spa ni

Amanina Mads said...

tak pernah masuk spa lg sedih..haha

HaFizaH aYu said...

Kena cuba nina best smpai tertido2

||aLeaSaRa|| said...

wallaaa best,tu.nanti sharelah apa yang menarik di sana di sana :)

Mimi Azirah said...

Untungla dpt voucher free