31 December, 2011

Be niCe to me 2012

Assalamualaikum..fuh fuh giler berhabuk blog aku nih.Tulah nak masuk 2 bulan dah blog aku terkontang-kanting.Takde sape nak amik peduli, tuan dia jangan harap ar nak hupdate tiap hari ermm mau tak blog ni terpinggir camtu jer..hemohemo(gelak mcm mirmo zibang dong).

So amacam tahun 2011 korang?konfem everythings goes well right?lau xok sangat tu adat la kan dunia ni banyak cabaran onak duri, hanya yang betol2 kuat, tabah akan terus mara ke depan.Dan alhamdulillah aku masih diberi kesempatan untuk hidup dan menyedut udara tanpa bayaran.Oh yer tahun baru 2012 bakal tiba,so wishlist korang mesti dah berjela-jela kan?banyak azam tahun lepas yang xsempat tertunai masuk skali dalam wishlist 2012.Tak kisah la tahun lepas xjadi kawen k, tahun lepas nak pergi korea tapi pokai, nak pakai keta besar tapi  xmampu nak bayar  insyaallah tahun 2012 it will bring u to a new life,asal ade usaha sumer boleh jadi kenyataan la kan.

Wishlist aku tuk tahun ni totally change..not only focus on working but more than that,yeahh gonna start my new life as a new person. More positive and open minded.Insyaallah banyak bende aku nak buat, sumer tu tuk kebaikan aku dan yang paling utama tuk family aku.



2011 bakal melabuhkan tirai dan 2012 bakal mengiringi, moga segalanya akan memberi nafas baru tuk aku berjuang atas mula bumi nih tuk jadi insan yang lebih baik dan juga seorang hamba yang patuh dan taat kepada Maha Pencipta. Amin

So, azam korang apa lah?it would be nice if we share right..