09 September, 2011

Kenangan abadi

Assalamualaikum
Hehehe tetiba jer hupdate blog err bukan ape  sayangku sekalian, resah jer hati nie,
nak tido malam belom tentu lena sebab dalam lubuk jiwa nie berkobar-kobar tau bila la nak hupdate blog bila la nak hupdate esok la hupdate err tak besok lusa, tak lusa tulat panggg!! panggg!! tetiba rase nak nampor pipi i bak pauh terlayang. Last last blog tak hupdate, mulut jer dok nganga luas luas sampai housemate suap nangka kat mulut pon belom tentu sedar diri makin telan buah nangka tu ade la. Maaf la yer kebelakangan ni keje tak menentu, balik keje petang konfem malam tu terkulai layu, lau de yang sorong bantal gerenti aku tarik bantal tu wat tido terus. Letih  sangat tu jer yang terluah!!bahu rasa nak patah 7, kaki plak cam tak berpijak kat bumi dah.

Tiada masa tuk diri sendiri!!
Time camgini la rindu sangat ngan waktu i study dulu dulu. Even study sampai lebam dalam kelas pon still boleh enjoy tuk diri sendiri. Nak makan nasi lemak time lecturer kat depan k, nak tido sampai air liur basi 100 meter kedalaman skalipon takde sape peduli.Lau de yang nak tegur pon "Yer kamu yang disana tu (sambil halakan tangan macam tunjuk arah) lau nak tido pon jangan la bagi saya nampak,takpon kamu kuar dari kelas saya" ayat ni adalah sangat kool tuk saya..hohoho

DSCN2680
Bangun-kenyang perut-sambung study balik

SS1
Aku bukan sendirian kerna aku ade mereka
Tapi skunk pon boleh wat sesuka hati kau jer joyah..pandai wat pandai tanggung, pandai keje pandai la kau jawab sumer kesalahan yang tersalah tu!!Beban makin besar nak dikendong nih hah, badan sendiri pon berat cam gajah beranak lapan ada hati nak galas beban??Tanggungjawab tu ag satu hal, kau pandai wat pandai la gak tanggung risiko yang bakal menjelang tiba.

Hidup ibarat anak-anak yang keriangan bila jumpa lopak air,hidup tersenyum saat ada orang bagi gula-gula haruslah dijadikan sebagai kenangan dalam kepala. Masa skunk adalah tuk jadi lebih matang. Masalah nyer skunk diri rasa tak matang matang. Bila kena marah cikit abis bertakung air mata nih hah, bercucuran nangis cam anak kecik huhu giler loser. Aku faham bila kita dialam pekerjaan ni banyak bende yang kena n terpaksa belajar, semua orang membesar tetapi tak semua orang menjadi dewasa.

DSCN2849
Rindu plak waktu camni

DSCN2843
Miss them sooo much!!hidup yang riang ria


Adoiii kalau la waktu tu boleh diundur semula..errmm @__@