26 January, 2011

xnak KeJe Leh x ??


Assalamualaikum...ermm minggu ni aku nak kongsi ckit sal minggu2 aku kat kolej.. pejam celik pejam xcelik2 almost 1 months aku dalam final year... mmg xlama ag title as student tu dah xde...skunk dah stat praktikal so xde masa ngat nak hupdate byk2 nak citer itu ini..mcm la aku ni rajin sgt  sblom2 ni pon..okey guys minggu ni aku dah stat isi borang tuk permohonan jawatan keje aku...adoiii mmg cuak sangat2 sbb aku rasa kejap jer masa 2  tahun berlalu....dulu mula2 masuk still budak berhingus yg xtau pape....skunk laen pulak jadi nyer...kene pikul satu tanggjawab yang besar...salah silap sumer dah kene tanggung sendiri tutor pon dah xlibatkan diri...lau kene marah pon xde dah owg yang nak back up aku,,,huwaaaaaaa sedih ngan diri sendiri....ooOh nehi2

Borang yang wat aku cuak berjam2

Isi borang xok bagi aku tapi bila sesi bergambar perghhh mmg no1,kalah model2 seantero dunia..sesi snap pic ni bukan suka2 erkk ni ktowg perlu kepilkan skali ngan borang permohonan perlantikan...So aku nak taye korang la kan…mula2 korang stat keje lpas abis blajar sume ape prasaa korang…ape korang fikir..msti neves sampai rasa jantung ngan perut nak kuar sama2 dari badan..kan kan???


Ni maso kawe mudo dulu



Okey..zaman aku bakal berubah dow



Tutor pon dh stat membebel dok pesan kne blajar byk2 biar sampai tepu otak ktowg ngan subjek2 penting..nie sumer gara exam 4 kali dalam masa 4 bulan,okeyy mati aku kali nie.. ..dah mula pkir xde ag nak njoy sana sini,xde ag nak snap pic byk2,xde ag kuar berjoli scr berjemaah...tapi aku peduli ape selagi aku xabaikan study aku selagi tu aku nak bergumbira...tapi berpada2 la kan....rasa nak meraung jer n bgtau sumer owg yg aku blum sedia nak tinggalkan status aku sbg student,aku xnak keje ag,blh x aku nk sambung kontrak as student ag(ok sila terajang aku)...walau camne pon no turning back perjuangan harus diteruskan...so tuk posting tu aku pilih 3 tempat first choice putrajaya then selayang n last choice melaka...hohoho harap2 salah satu pilihan posting aku termakbul.. jangan campak aku ikut suka ati diorang sudah...stop stop!!!xleh citer lebih2 esok aku praktikal...nak msuk tido dah...k la korang selamat malam..

psst:sesuai dak aku jadi nurse???aku pon hairan camne aku leh amik nurse...tapi teringat pesan ustaz..keje tu ibadah, byk ganjaran lau kta tolong owg yg sakit ngan ikhlas...ermmm betoiiii2

No comments: