01 January, 2011

happY New YeaR

Assalamualaikum....uuollss punyer la lama aku menghilangkan diri...tup tup new year baru aku nak hupdate blog yg dah bersawang, nampaknya berjaya gak aku peram en3 selama sebulan tanpa hupdate blog sendiri....sedih doww tapi nak wat camne aku teramat la njoy ngan cuti sem aku kali nie, sampai xhingat dunia yg aku akan lalui saat2 akhir dlm bidang pengajian aku dan itu bermakna aku akan melangkah ke alam pekerjaan yg cabarannya mungkin mengunung tinggi xpun setinggi klcc ni haaah...Insyaallah tahun nie akan menjadi detik yang paling manis dalam idup aku, doakan erkkkk!!!(tadah tangan doa ngan cepat tp padat)


Tapi bila diakhir2 sem nie la aku akan imbas blik ape yg dah aku lalui sepanjang tahun tu...suka duka kecewa lara sumer ade tapi itu sumer dah dalam lipatan sejarah xpayah susah2 aku pi bukak blik lipatan yg dah sedia terlipat...yg pasti aku akan merindui detik2 permulaan aku sebagai pelajar kejururawatan

innocent giler muka...time nie aku sem 2 lau xclap
Bila aku de masa lebih 24 jam nati insyaallah aku hupdate panjang2 sal idup aku time merantau kat negeri owg maklum la sem akhir nati aku akan buzy ngan praktikal n study...malam2 buta nak hupdate ni kan terhupdate benda yg bukan2 plak...okeyyy aku chow dulu...neway epy new year uuollss!!!!jom pakat tanam azam ramai2 dalam tanah...hukhuk

-Azam aku tahun nie nak jadi anak yg makin baik,budak yg dengar ckap tutor,n pastinya sebagai staff terhebat(hebat la sangat..)-

No comments: