25 November, 2010

keseksaan menanti

Assalamualaikum....pe kaba korang sumer hrp2 korang sihat lau tak sihat tu bwk2 bersabo sumer tu mungkin penghapus dosa2 yg lepas..arini nak citer ckit sal perasaan yg xdpt dibendung ag akibat seksanya menanti cuti semester yg akan bermula, rasa ni lebih seksa dari menunggu giliran tuk msk tandas lagi2 lau yg constipation tuh ...makin tunggu makin lama, bila la nak stat cuti xsabo nak abiskan praktikal kat wad naik cemuh beb sampaikan xlarat nak cakap ngan patient sampai patient pon muntah tgk aku...uwekkksss!!!sambil2 tunggu cuti tu makin kejam harga2 tiket naik ngan mendadak nyer sampai xhinggat dunia ape ingat aku ni anak gabenor k nak beli tiket mahal tahap dewa-dewi turun k dunia...pape pon aku berserah jer la agpon sok result exam kuar lau lulus alhamdullilah bleh la aku njoy cuti nati ngan perasaan aman sentosa lagi permai...korang doakan aku erkkk biar pointer meletuppss punyer....

p/s:berangan dpt pointer tinggi padahal nota bc muka dpan jer

No comments: