12 November, 2010

haRi kemenanGaN

Alhamdullilah...segala2 nyer berjalan ngan lancar walaupon exam aritu hmpir2 'mengkantoikan' diri sndiri ape yg pling menakjubkan  mlm b4 exam aritu boleh plak ak dok bermalas2san n melenakan diri tanpa wat any revision, setakat kumpul soalan lepas2 tu mmg juara 

Tapi tapi... bab jawab soalan tu surrender beb so bila dah lena tu tup...tup sedar dh pkul 5 pg ape ag setan terus menghasut aku tuk terus tido n tido maklum la exam kul 11 pg ...nak tau tak ape setan tu cakap kt aku??hah...dia habaq kt aku cmni "hang xyah la study2 ngat...exam xsmpai 2 jam tp berbaloi k hang dok terbongkok2 kt meja smpai terhantuk pale semata2"...ade k patut dia habaq cmtu...xpatut xpatut tapi bg aku yg naif lagi mengantuk ni terus lena dengan selamat (time ni setan ngah gelak2 kt aku sbb msuk perangkap yer)....last2 bangun bace nota kul 9 pagi n jawab exam ngan tremors bagai mcm owg kena pnyakit parkinson....ilmu didada xckup cmne nk jwb exam huhu.....result pon msti ckup2 mkn jer papepon tunggu jer la result kuar ngan jaya nyer nati.....doakan aku erkk...hukhuk

No comments: